Aký bol opäť tažký rok 2021?

Aký bol rok 2021 v CK DAKA? Odpovedajú naši kolegovia...

Na sklonku roka je zvykom bilancovať - čo sa nám v danom roku podarilo, na čo sme hrdí a čo by sme, naopak, najradšej vymazali z pamäte. Tento rok bol opäť iný a mnohým dal aj zabrať. Našich kolegov z rôznych oblastí CK sme sa spýtali, aký bol ich rok 2021 v DAKE, čo ich naučil, čo sme našim klientom spoločne priniesli a čo si želajú do nového roka 2022.

Je za nami opäť jeden veľmi ťažký rok, ktorý sme napriek situácii s pandémiou zvládli so cťou a väčšinu našich zájazdov sa nám podarilo zorganizovať aspoň v jeden termín. Sme radi, že sa celkom dobre vydarila letná sezóna a to najmä v Chorvátsku, Grécku a Turecku. Veľký úspech bol niekoľko krát úspešne zorganizovaný zájazd do Paríža, ale i jednodňové zájazdy najmä do Maďarska a Poľska. Opäť sme rozšírili ponuku našich zájazdov po Slovensku a pridali sme aj ďalšie termíny pre zájazd do Dubaja, ktorý je aktuálne vďaka výstave EXPO veľmi žiadaný.

Veľkým úspechom je aj otvorenie dvoch nových pobočiek našej cestovnej kancelárie a to v Bratislave v OC Galéria Lamač, a rovnako v Hamuliakove. Opätovne sa nám podarilo spustiť naše expresné autobusové spoje a tie plánujeme postupne ešte viac rozširovať.

Želám si, aby budúci rok už bol čo najviac podobný tomu v roku 2019, keď o pandémii ešte nikto ani len nechyroval a svet sa konečne vrátil do normálnych koľají a ľudia si bez strachu budú môcť opäť užívať krásy cestovania bez rozdielu a delenia spoločnosti.

David Gavaľa
Director

Čo sa týka minulého roka, tak žiaľ, tak ako každú inú CK, pandémia zasiahla asi každého v cestovnom ruchu, ja ako pobočka v Skalici to hodnotím ako veľmi slabý rok a ľudia sa síce informovali na zájazdy, ale i tak potom využívali pobyty v SR. Boli samozrejme aj predané zájazdy a plus aj predané agentúrne ponuky od iných cestovných kancelárií, ale vo veľmi slabom počte. Teraz ku koncu roka už to vnímam o niešo lepšie, nakoľko sa ľudia začali chodiť pýtať na zájazdy na daľší rok a vyzerá to, že bude hádam už oveľa lepší ako posledné dve sezóny.
Som optimista a práca v cestovnom ruchu ma veľmi baví a napĺňa a verím, že budúcu sezónu ukončíme podobne, ako pred začiatkom pandémie a budeme nadmieru spokojní.
Do nového roku si želám, aby sa zájazdy obsadzovali v čo najväčsom počte a aby bolo čo najmenej zrušených zájazdov a hlavne, aby boli klienti vždy spokojní so službami našej cestovnej kancelárie a opätovne s nami cestovali a odporúčali nás svojim známym a aby sme hlavne všetci boli zdraví a užívali si cestovanie plnými dúškami.
Ďakujem za príležitosť byť v Cestovnej kancelárii DAKA od jej počiatku a verím, že budeme napredovať ešte viac ako doposiaľ.

Peter Novomeský
Vedúci pobočky Skalica
Môj rok 2021 v CK DAKA bol veľmi o naučení sa nových veci, spoznávaní nových ľudí, ale aj zábavy. Ďakujem za príležitosť tu pracovať.

Erik Surovič
Predajca pobočky Bratislava Lamač
Volám sa Vierka a som nováčikom v CK DAKA. Predávam zájazdy ľuďom, ktorí milujú cestovanie rovnako ako ja.
Vďaka CK DAKA som sa mohla a môžem zdokonaľovať v oblasti cestovného ruchu, spoznávať nové miesta, komunikovať s ľuďmi a opýtať sa ich, čo sa im na cestovaní páči, čo by si priali zmeniť, prípadne aké majú skúsenosti s dovolenkami či cestovaním.
Je veľmi dôležité, aby práca človeka bavila a napĺňala ho, vďaka čomu môže podať výborný výkon, vynaložiť snahu, ktorú každý dobrý zamestnávateľ ocení a človek je zároveň spokojný. Tým pádom je dobrým vzorom pre zvyšok kolektívu či perspektívu spoločnosti.
CK DAKA ma naučila, že ak si niekto myslí, že práca v cestovnom ruchu je jednoduchá ... mýli sa.
Je to krásna a zaujímavá práca, za ktorou sú roky driny zamestnávateľa a kolektívu.
Nie je nad dobrý kolektív, pretože každý jeden zamestnanec v CK DAKA zohráva dôležitú funkciu a nesie zodpovednosť, bez ktorej by sa nedalo len tak fungovať.
Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať môjmu skvelému nadriadenému M. Szalayovi a zamestnávateľovi - manželom Gavaľovým za trpezlivosť, snahu a dôveru, ktorú vynaložili voči mne ako nováčikovi.
Nie každý deň bol pre mňa ľahkým, pretože človek sa zdokonaľuje postupne mesiacmi až rokmi a samozrejme neraz pochybí, kedy príde aj k menším, ale nechceným nedorozumeniam.
Prajem si, aby CK DAKA v Novom roku 2022 i naďalej rástla, rozvíjala sa, mala množstvo nových milovníkov cestovania, darilo sa jej a hlavne prosperovala s ľahkosťou.
Ste jeden úžasný Team a som rada, že môžem byť jeho súčasťou ...
Veľa zdaru CK DAKA v Novom roku 2022!

Vierka Veselá
Zástupca vedúceho pobočky Bratislava Lamač

Pár krátkych príbehov, ktoré tvorili náš uplinulý rok 2021. Záverom treba ešte povedať, že sme nezabudli aj pomáhať, napríklad najmladšiemu ( v Česko - Slovensku ), len 8 ročnému rally pretekárovi Sebastiánovi Greisigerovi

Pochváliť sa môžeme aj prepracovaným Design manuálom - na stiahnutie tu: Brandmanual DAKA - online_compressed!

A aby sa nezabudlo, MOMky.sk nám fungujú stále :-) !

MOMky.sk

© Marketingové a PR oddelenie CK DAKA.
Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín