Vidíme sa v Inchebe na ITF SLOVAKIATOUR 2020!

Blízke i vzdialené krajiny, amtmosféra cestovateľského dobrodružstva a závan voľnosti. Medzinárdoný veľtrh cestovného ruchu ITF SLOVAKIATOUR vo Vás prebudí túžbu prekročiť hranice všedných dní. Či preferujete relaxačnú alebo aktívnu dovolenku, pobyt v kúpeľoch, pár dní v rušných mestách, prípadne nikým nerušený oddych v lone prírody - veľtrh cestovného ruchu vám dodá poriadnu dávku inšpirácie. Spoznajte ponuku jednotlivých krajín, regiónov, miest a obcí, združení i cestovných kancelárii. Kde sa ubytovať, dobre najesť, čo robiť, ako ušetriť - ste u nás vítaní! takto pozýva samotná INCHEBA.
My sme si pre návštevníkov v spolupráci s centrálou CK DAKA ako aj pobočkou Skalica pripravili niečo naviac.

Nájdete nás v Hale B1 v stánku číslo 311, ako inak v našich zelených farbách. Každý náš stály zákazník dostane malý darček. Samozrejmosťou bude náš autobus, odparkovaný na parkovisku pred hlavným vstupom, ktorý si budú môcť návštevnící bezplatne pozrieť. Kto príde a preukáže sa našim najnovším katalógom, dostane rovnako malý darček - travel kit (cestovateľskú sadu).

Veľtrh sa koná v termíne 23. až 26. januára 2020 s cenou základnej vstupenky od 7 €. Odborná verejnosť nás môže prísť navštívíť vo štvrtok od 09:00 do 18:00 a v piatok od 09:00 do 13:00, následne sa brány výstaviska otvoria aj širokej verejnosti.

Súčasne s ITF SLOVAKIATOUR sa koná aj veľtrh gastronómie DANUBIUS GASTRO, výstava POĽOVNÍCTVO A ODDYCH a výstava RYBÁRSTVO A VOĽNÝ ČAS. Na každý deň je pripravený aj sprievodný program.

Neváhajte nás prísť pozrieť, bezplatne si zobrať katalóg zájazdov pre rok 2020, či požiadať o cenovú kalkuláciu prenájmu autobusov alebo organizovania skupinových zájazdov. 


                                                                                                                                                                                           © Marketingové a PR oddelenie CK DAKA.
Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín