Vitaj rok 2021 a s ním aj cestovanie?!

Vážení priatelia, milí cestovatelia a oddaní zamestnanci,

máme za sebou azda najhorší rok v cestovnom ruchu. S nádejou vstupujeme do nového roku 2021, ktorý hádam príchodom vakcíny, poskytne aj plnohodnotný priestor pre letné dovolenky. Verte tomu, že aj v neprehľadnej dobe, pre Vás vyhľadávame nové destinácie, hotely či atrakcie.

Náš minuloročný príbeh je dúfam pre Vás zárukou, že aj v ťažkých chvíľach to nevzdávame a sme verní svojmu povolaniu - službám cestovnej kancelárie!

Pre podnikanie v cestovnom ruchu je potrebné zákonné poistenie cestovnej kancelárie. Ako ste možno zachytili medializované informácie, nie každá naša konkurencia zvládla tak náročný minulý rok. 

My sa môžeme pochváliť, že máme uzatvorenú poistnú zmluvu o poistení zájazdov pre prípad úpadku cestovnej kancelárie v poisťovni UNIQA. Aj keď je výška poistnej sumy nižšia oproti predchádzajúcim rokom, sme radi, že sme stabilným partnerom pre poisťovňu UNIQA. Pre Vás, klientov, sa nič nemení, ak sa uvoľnia podmienky v cestovaní, poistnú zmluvu aktualizujeme podľa záujmu o zájazdy. V tejto situácii by bolo neekonomické, byť poistený na príliš vysokú sumu, keďže celé naše odvetvie prakticky stojí. No ako vidíte, sme pripravení kedykoľvek začat poskytovať svoje služby v cestovnom ruchu.

Do pozornosti Vám naďalej dávame aj náš partnerský projekt Pekné rúška, ktorý nám pomohol prežiť krízu. Na stránke pekneruska.sk nájdete aj v tejto chvíli nielen kvalitné rúška, ale aj dezinfekčné prostriedky či potraviny. Nakúpite ich tak z pohodlia domova, aj počas sviatkov, 24 hodín denne, 7 dní v týždni až s doručením priamo domov!

Nezabúdame ani na náš najmladší projekt - priame expresné autobusové linky v SR. Tie sa príchodom 01. januára 2021 modernizovali a upravili aj podľa požiadaviek cestujúcich klientov nasledovne:

- od 01. 01. 2021 posúvame čas odchodu na linke 102517: Bratislava - Žilina na 05:15 hod. zo Žiliny, s príchodom o 07:40 hod. do Bratislavy.

- od 18. 01. 2021 pridávame zastávky v najväčších mestách na linke 102518: Bratislava - Košice, kde budeme zastavovať aj v mestách Trnava, Nitra a Zvolen.

- od 18. 01. 2021 pridávame zastávky v najväčších mestách na linke 102516: Bratislava - Prešov, kde budeme zastavovať aj v mestách Nitra, Banská Bystrica a Poprad.

- od 18. 01. 2021 pridávame zastávky v najväčsích mestách na linke 401501: Komárno - Bratislava, kde budeme zastavovať aj v mestách Dunajská Streda a Veľký Meder.

- od 01. 02. 2021 spúšťame úplne novú linku na trase Bratislava - Trnava - Piešťany - Trenčín - Považská Bystrica - Žilina - Martin - Ružomberok - Liptovský Mikuláš - Poprad - Prešov - Bardejov.

Lístky si môžete zakúpiť bezpečne, z pohodlia domova, opäť 24 hodín denne a 7 dní v týžni na stránke bus.daka.sk!

PF 2021!

© Marketingové a PR oddelenie CK DAKA.
Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín